93 474 22 44 [email protected]

CONTACTI AMB R5R GRUP IMMOBILIARI

Telèfon: 93 474 22 44 – Correu electrònic [email protected]

Escrigui’ns a través del nostre formulari de contacte

Nota Legal

10 + 14 =

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable del tractament: R5R GESTIO IMMOBILIARIA, S.L.U.

Finalitats del tractament: Donar resposta a la sol·licitud realitzada per l'usuari.

Legitimació del tractament: La legitimació per al tractament de les vostres dades personals està basada en el consentiment, atorgat mitjançant l'acceptació expressa d'aquesta clàusula informativa i de la nostra Política de Privadesa.

Terminis de conservació de les seves dades personals: Les dades personals que ens faciliti al formulari, una vegada realitzada la gestió corresponent, es mantindran actius al nostre sistema d'informació durant el termini de sis mesos per realitzar gestions de control de qualitat i tractaments estadístics.

Destinataris de les dades facilitades: Les dades personals facilitades no seran comunicades a cap tercer, excepte per obligació legal.

Drets: Sobre les dades personals facilitades, vostè té dret a accedir, rectificar i suprimir aquestes dades personals, així com altres drets, tal com s'explica a la nostra Política de Privadesa.

Informació addicional: Podeu consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra Política de Privadesa, clicant al següent enllaç

No facilitar la informació adequada que se sol·licita als camps del formulari pot donar lloc que no puguem atendre la vostra sol·licitud.