93 474 22 44 r5r@r5r.es

Promoció d’Obra Nova

Promoció Obra Nova a Zona Alta – Viladecans

Barri de Llevant

Logo Promoció obra nova a Viladecans Zona Alta

PRÒXIM LLANÇAMENT · OBERTA LLISTA D'ESPERA · MÉS INFORMACIÓ

Promoció obra nova a Viladecans | Zona alta | Vista general

Promoció obra nova a Viladecans | Zona alta | Vista general

Icono habitaciones Promoción Obra Nueva en Cornellà de Llobregat

Habitacions

2 – 3

Icono baños Promoción Obra Nueva en Cornellà de Llobregat

Banys

1-2
Icono exterior Promoción Obra Nueva en Cornellà de Llobregat

Tots els Habitatges

exteriors

Icono parking Promoción Obra Nueva en Cornellà de Llobregat

Pàrquing i traster

disponibles

Icono precio Promoción Obra Nueva en Cornellà de Llobregat

Preu a

Consultar

Aquesta nova promoció de pisos d´obra nova a Zona Alta de Viladecans està ubicada al nou Barri de Llevant, darrer sector urbanístic de la població de Viladecans i que s´integra al centre històric de la ciutat.

Habitatges a la teva mida

L’edifici Zona Alta de Viladecans consta de 54 habitatges amb àmplies terrasses a nivell i vistes al Parc de Torre-Roja, amb zona enjardinada comunitària amb piscina i jocs infantils. Es compon d’habitatges amb tipologies de 2 i 3 dormitoris, amb totes les seves dependències exteriors, un ampli saló, cuina espaiosa per a tota la família, i habitació principal amb el bany incorporat tipus suite.

La construcció està concebuda amb un disseny actual, eficiència en l’ús dels espais, i un alt nivell de qualitat en els materials utilitzats i en el procés constructiu mateix.

L’edifici ha estat dissenyat per obtenir la màxima eficiència energètica i emplenar la sostenibilitat mediambiental, atenent les especificacions dels materials emprats, la gestió correcta dels residus i la salubritat dels espais habitables, entre altres mesures. El projecte ha estat qualificat amb la lletra A en eficiència energètica i en sostenibilitat mediambiental per Green Building Council, amb la qual cosa confereix a l’edifici la lletra A+.

Plànols promoció Obra Nova a Cornellà de Llobregat

Un entorn privilegiat

L’emplaçament de la Promoció és única, ja que es troba a l’inici de l’àrea de nova urbanització i davant del consolidat barri de Torre-Roja, on es localitzen dependències municipals i instal·lacions esportives i piscines, en un entorn marcadament obert. Alhora, es situa al costat de la nova zona lúdica del sector, tenint com a eix la Plaça Central i el nou Ateneu de la Història de Viladecans.

Amb tot això, gaudireu d’un entorn privilegiat on podreu disposar d’amplis espais on passejar amb la vostra família, atès que una tercera part del Sector Llevant està destinada a zones verdes i espais lliures que s’uniran a l’actual Parc de la Torre- Vermella. Aquest conjunt el converteix en el parc urbà més gran dels municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, creant un bosc urbà dotat de vies verdes que connecten la ciutat amb la muntanya, d’acord amb el concepte de sostenibilitat i compromís amb la natura.

Plànol Promoció a Viladecans - Mirador de Llevant

Màxima Qualitat

La Promoció de pisos d’obra nova Zona Alta de Viladecans, compleix els estàndards més alts en l’impacte sobre el medi ambient i la salut dels seus residents.

L’Organització Mundial per a l’Edificació Sostenible Green Building Council (GBC), representada a Espanya a través del seu segell VERD, qualifica el disseny i l’execució de l’edifici a efectes de sostenibilitat mediambiental.

El nivell de Qualitat mediambiental resultant a l’edifici es concreta amb la lletra A+ composta per la lletra A en Eficiència Energètica i pel SEGELL VERD en Sostenibilitat mediambiental.

Zona Alta de Viladecans proporciona un equilibri de tots els aspectes relacionats amb la sostenibilitat, com ara les emissions de carboni, la salut i l’impacte de l’edifici sobre els recursos naturals.

Construïm habitatges amb un comportament energètic òptim gràcies a les altes prestacions en aïllament i estanquitat dels seus tancaments, així com l’alt rendiment dels sistemes de climatització dels habitatges i el subministrament d’aigua calenta sanitària..

Es proporcionen espais saludables garantint una ventilació permanent i espais lliures de contaminants. En l’aspecte social i ambiental tenim cura de la gestió dels residus, la jardineria autòctona, el mínim efecte d’illa de calor, el consum d’aigua reduït, la baixa contaminació lumínica, el transport sostenible i els accessos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

R5R, d’acord amb la seva experiència en construcció sostenible, forma part del European Green Building Programme, de l’Institut d’Energia de la Comissió Europea per oferir-los habitatges energèticament eficients que en garanteixin el confort.

Logo A+ Promoció Obra Nova a Cornellà de Llobregat
Logo Verd Promoció Obra Nova a Cornellà de Llobregat

Excel·lents comunicacions

El Sector de Llevant dona resposta a la necessitat d’una mobilitat sostenible per a la ciutat, potenciant l’actual xarxa de carril bici integrant-la amb les poblacions veïnes i també amb l’entorn forestal. Així mateix, disposa d’una xarxa d’autobusos amb connexions a l’estació de Renfe a Viladecans i Metro i Tramvia a Cornellà. Actualment, s’ha reactivat l’estudi de la línia de metro L12, amb estació a prop “Viladecans-Torre Roja”.

Promoció Mirador de Llevant - Viladecans

Promoció d’Obra Nova a Viladecans | Mirador de Llevant

Barri de Llevant

Tel. 93 474 22 44

Espais
per viure’ls

Sol·licita informació sobre la nostra promoció d’Obra Nova Zona Alta de Viladecans.

Avís Legal

8 + 1 =

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable R5R GESTIO IMMOBILIARIA, S.L.U.
Finalitats Gestionar l'enviament d'informació que ens sol·licita.
Legitimació Podeu retirar el consentiment en qualsevol moment.
Destinataris Les vostres dades no se cediran a tercers excepte en cas d'obligació legal.
Drets dels interessats A accedir, oposar-se, rectificar i que se suprimeixin les seves dades, així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Podeu accedir a informació addicional i ampliada aquí

· ALTRES IMMOBLES QUE PODEN INTERESSAR-TE ·

Promoció Pisos Obra Nova a Cornellà de Llobregat

Marquès de Cornellà – Cornellà Centre

Cornellà de Llobregat

Marquès de Cornellà 84

 

Promoción obra nueva Sabadell Mirador Creu fachada

Mirador de la Creu – Sabadell

Sabadell

Ctra. de Barcelona, 685

Promocion obra nueva en Sabadell Edifici El Cano ilustración 2

Edifici Elcano – Sabadell

Sabadell

Elcano, 61

Pròxim Llançament

Promoción obra nueva en Viladecans Zona Alta | Vista General

Zona Alta – Viladecans

Viladecans

Barri de Llevant

Pròxim Llançament

Icona d'Habitatges a Mida

Habitatges
a la teva mida

Icona d'ubicació

Excel·lent
ubicació

Icona de Medi Ambient

Cuidem
del Medi Ambient

Icona de Màxima Qualitat

Màxima
Qualificació