93 474 22 44 [email protected]

L’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat ha finalitzat les obres de reurbanització de la plaça de la Generalitat.

S’ha finalitzat la transformació urbanística de barri més poblat del municipi i un dels espais centrals de barri de Marianao a Sant Boi, on s’han ampliat les voreres fins a 4 metres i s’ha reforçat l’accessibilitat llevant els desnivells de les cruïlles per facilitar la mobilitat dels vianants. S’han canviat els fanals introduint il·luminació en sistema LED, més eficient energèticament.

Després de cinc mesos, les obres han permès guanyar espai per als vianants i reforçar la centralitat cívica i comercial de la plaça de la Generalitat, com a punt de trobada veïnal de barri de Marianao, facilitant l’accés dels vianants.

El projecte forma part de les intervencions previstes en el Pla de Comerç 2020 per configurar un eix cívic i comercial de referència a Sant Boi, entre les quals també hi ha la remodelació de l’mercat de La Muntanyeta o del carrer de Lluís Pascual Roca, així com plantar nous arbres. L’objectiu és el de reactivar el comerç de la zona.

Nova urbanització de la rotonda al barri de Camps Blancs

El projecte té com a objectiu millorar l’estat actual de l’espai urbà de la rotonda amb nous elements constructius i de jardineria. Les intervencions, de quatre mesos de durada, inclouran l’adequació de paviments, senyalització, il·luminació i adequació de les clavegueres amb criteris d’accessibilitat, vialitat i seguretat.